Wilt u ook graag met ons meezingen?


Het Apeldoorns Christelijk Mannenkoor (ACM) nodigt mannen uit die graag een keer willen meezingen of willen komen luisteren. We repeteren elke donderdag avond. Kom gerust we beginnen om 19.45 uur in gebouw Irene naast de Grote Kerk aan de Loolaan in Apeldoorn en eindigen om 22.00 uur.

We ontvangen u graag en u bent dan ook van harte welkom.

 

 
Midwinterconcert


Dat was genieten vonden onze bezoekers aan ons Midwinterconcert.

In een nagenoeg volle Rabobankzaal in Schouwburg Orpheus te Apeldoorn heeft het Apeldoorns Christelijk Mannenkoor 

samen met Harmonieorkest Prinses Juliana uit Beekbergen het Midwinterconcert uitgevoerd.

Deze middag kon men genieten van Opera, Operette en Musical muziek.

De solisten waren Anke ter Riet, sopraan en Gerrit van der Heide, tenor met vertolkingen van o.a. der Vogelfänger bin ich en het bekende duet Papageno, Papagena Pa, pa, pa met sopraan Anke ter Riet.

Het koor zong verschillende welbekende nummers zoals het Priesterkoor, Slavenkoor, La donna e mobile der Einzugsmars en liederen zoals seventy-six trobones, titelsong uit de Phantom of the opera, Medley uit de Lion King en de Elephant song en vele andere.

Het harmonieorkest PJB speelde een medley uit de West Side Story, speelde de opening 2e akte Mars van de hogepriester en de Leichte Cavallerie.

Het was een bijzonder mooie geslaagde middag waarbij de bezoekers gezien de opkomst het fijn vonden dat het een middaguitvoering was.